Om företaget  

Jag heter Olle Gustafsson och startade det här företaget för att få skapa personliga bilder och trycksaker. Min ambition är att erbjuda tjänster med hög kvalitet till ett fördelaktigt pris.

Företaget riktar sig till både privata kunder samt företag och kommuner.  

Företaget innehar F-skattsedel 

Teknik

Jag arbetar med professionell utrustning av bästa kvalité. Fotografering på plats och gärna i svåra ljusförhållanden ser jag som en utmaning och har stor erfarenhet av sådana uppdrag.  

Jag har egen studio för produktfoto. För porträtt och gruppbilder använder jag portabelt studioljus som snabbt kan riggas på plats i den miljö kunden önskar.

Trycksaker producerar jag i egen studio med modern Mac-utrustning och samarbetar med lokala tryckerier i själva tryckprocessen.  

Även inom foto-redigeringstekniken arbetar jag på Mac-plattform och framkallar i Adobe Lightroom och gör slutanpassning i Photoshop.

Min bakgrund 

Med drygt 40 års erfarenhet av fotografering har jag arbetat mig igenom både den gamla traditionella mörkrumstekniken samt mött den digitala revolutionen från start.  

Mina första fotouppdrag genomförde jag som 14-åring då jag dokumenterade större byggprojekt. Under min studietid på Göteborgs universitet fotograferade jag bland annat Musikhögskolans operaföreställningar i flera år samt tog mängder med artistbilder.

Under senaste decenniet har jag exponerat åtskilliga tiotusentals exponeringar på bland annat musicerande människor och producerat mängder med affischer och trycksaker.

I ett lokalt projekt för bygden i Sundals Ryr där mitt företag finns har jag dokumenterat en spännande del av Dalsland i en stadsnära vildmark. 

Genom åren har nog just olika typer av reportagefoto blivit lite av en specialitet och med hjälp mina idag lågbrusiga Nikonkameror har jag nu möjlighet att producera unika bilder som kan vara mycket svåra att erhålla på jämförbar nivå.

Jag ser fram emot att göra dig nöjd som kund.